avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz de inselaciune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz de inselaciune?

Buna ziua ,in primul rand multumesc ca existati sunteti de mare ajutor pentru toata lumea. Problema mea este urmatoarea am comandat de pe un site de pe net nu foarte cunoscut care are in spate o societate comerciala mai multe produse casnice in valoare de 100 lei,printre care si niste ceasuri de marca x (nu facem reclama) si primesc fericit X-( coletul acasa cand ce sa vezi erau 5 la numar ceasuri alta marca niste ordinarii chinezesti la 10 lei , eu comandasem la 7 lei bucata in poza erau alt alta marca mult mai bine realizate,am sunat la firma ne am inteles sa le trimit inapoi sa primesc ce aveam de primit ce comandasem,am asteptat 2 luni si surpriza la fel primesc 2 ceasuri din ce comandasem restul alta marca ,acuma dupa mintea mea eu consider inselaciune chestiunea asta eu am comandat ceva si am primit altceva, mi au spus ca imi trimet banii eu nu de banii am nevoie pentru ca am stat cu banii 2 luni blocati la ei eu am comandat ceasurile pentru cadouri si doresc exact ce am comandat, acuma eu o sa le trimet ceasurile inapoi alea care nu sunt ce am comandat si le am dat terment 2 saptamani sa imi aduca exact ce am comandat, ei spun ca imi dau banii inapoi repet eu nu vreau banii inapoi ca daca ii vroiam inapoi ii luam demult,ce sa fac sa ii dau in judecata nu am bani si nu se merita pt 100 lei, sa ii amenint ca ma duc la ANPC? nu vreau sa le fac rau ca ,stiti cum se zice rau e usor sa faci bine e mai greu.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 15:23, 23 Februarie 2012
Da, fara dubiu este vorba despre un caz de inselaciune, insa, in opinia mea, o plangere penala v-ar pune pe drumuri, v-ar rapi timp si poate bani.Daca ei sunt dispusi sa va returneze banii, luati banii si comandati in alta parte sau luati-le din magazin.De cele mai multe ori, in cazuri similare, oamenii nu-si mai pot nici macar recupera banii, dupa ce au primit cine stie ce in colet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa okazii-speta andrei_alionescu andrei_alionescu Teapa data pe okazii rezolvata! 1. colet primit cu alt bun decat cel care facuse obiectul tranzactiei + un bilet in care scria ”imi cer scuze pentru ... (vezi toată discuția)
Daca nu primesc un pachet inapoi politia poate sa mi faca ceva? ankalupu ankalupu am trimis un paket la cineva , care acum nu l mai doreste, prin posta. daca eu nu vreau sa l primesc poate politia sa mi faca ceva? mentionez ca am vorbit prin ... (vezi toată discuția)
Am licitat pentru un telefon original si am primit o replica - ce se poate face? sensmoon sensmoon spuneti_mi va rog eu am licitat pt un telefon original si mi a trimis o replica?pot sa ii dau pe mane politie sau sa il dau in judecata ,pot sa ii fac ceva ca ... (vezi toată discuția)