avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Sunt casatorita de pe 13 iulie 2008.L nici 2 sapt de la incheierea casatoriei am inaintat in instanta cererea de divort,la sfatul avocatului,din culpa exclusiva.Motivul principal : nepotrivire de caracter , gelozie , refuz de colaborare.
La primul proces din octombrie s-a cerut o amanare , pt ca sotul meu sa-si angajeze un avocat si sa prezinte o inaintare in fata instantei , sa se ajunga la concluzia ca divortul este din culpa comuna si sa aducem si un martor , acesta din urma urmand sa fie fratele meu , pt ca a locuit cu noi.

Pe 21 noiembrie urmeaza sa fie al doilea proces.Intrebarea este cam cu cat timp inainte trebuie facuta aceasta cerere si cand trebuie depusa , in conditiile in care nu pot plati onorariul avocatului decat dupa proces in totalitate?

Mentionez ca amandoi suntem de acord cu divortul.
Exact.
Andreea21 a scris:

Intrebarea este cam cu cat timp inainte trebuie facuta aceasta cerere si cand trebuie depusa , in conditiile in care nu pot plati onorariul avocatului decat dupa proces in totalitate?

Doamna, dvs. nu ati explicat cum trebuie. De aici si eu inteleg ca aveti un avocat dar nu-l deranjati cu intrebari pentru ca il platiti la sfarsitul procesului. Si, bineinteles apare intrebarea: de nu intrebati avocatul daca tot il platiti.
Nu este vina nimanui ca nu dati explicatii clare.
Am pus aceasta intrebare in cazul in care am nevoie de ajutorul unui avocat si pt ca nu il pot plati in totalitate acum.
Ce-ati vrut sa spuneti mai sus? :O
Nu stiu cati termeni de specialitate medicali as intelege, dar sa explic destul de logic si clar ca nu inteleg, ma cam pricep. Si sa tin minte medicamentele si diagnosticele prezentate.
Spuneti de avocat, apoi o colega va da lamuriri, o votati negativ ca cica n-ar fi inteles ea... Ea si toata lumea...

In schimb dati vina pe lipsa cunostintelor juridice, dar nimeni nu v-a cerut asa ceva, doar o minima logica, se poate?
Va spune colegul INM inca din primul raspuns ca e cam nasol cu cerere pe acord, dv. intrebati o pagina mai incolo daca sa faceti o cerere pe acord... :stunned:
Faceti misto de noi?
Cea mai sigura si scurta cale sa divortati: luati un avocat, erati divortata din octombrie. Si-l puteati plati si dupa...
Nu am dat vina pe nici o lipsa...deja luati aceasta problema personal.Eu doar eram zapacita de atatea pareri si nu mai stiam ce sa fac.
Daca veti mai citi inca o data primul meu mesaj veti vedea ca cererea mea de divort a fost din culpa exclusiva a paratului.

Si daca considerati ca vorbind cu "misto " aveti mai mult succes in a face oamenii sa se simta prost...

Mult succes.M-am lamurit.

Alte discuții în legătură

Divort alkalina alkalina Casatoriti de 8 ani, un copil de 1 an si 6 luni, fara nici un fel de bunuri comune. Vrem sa divortam cat mai rapid si elegant. Am stabilit fara dubiu ca ... (vezi toată discuția)
Divort elisabeta5 elisabeta5 Dupa 21 ani de casnicie doresc sa divortez. In cazul in care nu pot prin acord, pot invoca doar nepotrivirea de caracter? Este necesara prezenta paratului la ... (vezi toată discuția)
Depunere cerere de divort Val1977 Val1977 Buna ziua, As avea si eu o intrebare. In cazul in care divortul este de comun acord, iar cererea este semnata de ambii soti, este suficient ca doar unul ... (vezi toată discuția)