Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

Rodica Teodorescu 
	    	Consultant fiscal

Rodica Teodorescu 
	    	Consultant fiscal	    

Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

Borsec	                   

buna ziua! vreau sa va rog dc imi puteti explica ceva in legatura cu fiducia.
am gasit urmatoarea fraza: \"Marele avantaj pe care il aduce aceasta institutie ... (vezi toată discuția)
	                    Borsec	                   

buna ziua! vreau sa va rog dc imi puteti explica ceva in legatura cu fiducia.
am gasit urmatoarea fraza: \"Marele avantaj pe care il aduce aceasta institutie ... (vezi toată discuția)

m16ari	                   

Buna ziua,ma confrunt cu o situatie doar la noi intalnita ,cred.
Am o imputernicire de la fostul sot (care s-a stabilit in strainatate),in care se mentioneaza ... (vezi toată discuția)
	                    m16ari	                   

Buna ziua,ma confrunt cu o situatie doar la noi intalnita ,cred.
Am o imputernicire de la fostul sot (care s-a stabilit in strainatate),in care se mentioneaza ... (vezi toată discuția)

ContSters214341	                   

Pentru ca s-a afirmat faptul ca fiducia poate reprezenta un instrument prin care debitorul isi poate ascunde bunurile de creditori, m-am gandit sa aduc cateva ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters214341	                   

Pentru ca s-a afirmat faptul ca fiducia poate reprezenta un instrument prin care debitorul isi poate ascunde bunurile de creditori, m-am gandit sa aduc cateva ... (vezi toată discuția)