Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificarea legii adoptiei

Buna ziua. Am inteles ca legea adoptiei s-ar fi modificat din februarie 2012. Imi puteti spune va rog care este noua lege a adoptiei sau legea de modificare a acesteia aparuta in 2012? Ori vreo OUG ? Si, daca se poate, si un link catre ele. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: DumitruConstantin , utilizator 15:54, 24 Februarie 2012
Legea nr. 233/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr. 273/2004 privind regimul juridic al adoptiei.

Ultima modificare a Legii nr.273/2004 a fost adusa prin Legea nr.233 din 5 decembrie 2011
pentru modificarea şi completarea Legii nr. 273/2004 privind regimul juridic al adopţiei

Legea de modificare o gasiti aici
[ link extern ]

Legea nr.273/2004 actualizata o gasiti aici
[ link extern ] /
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre adoptie EllaEla EllaEla Buna ziua! Va rog, ma puteti ajuta... a fost aprobata/ publicata noua lege a adoptiei? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Consimþãmântul adoptatorului magdazinculescu magdazinculescu In legatura cu legea adoptiei 273 modificata de legea 233/2011 Nu reusesc sa gasesc art.9 si 11, art abrogate de legea 233. In noul cod nu l gasesc, gasesc ... (vezi toată discuția)
Legea farmaciilor si a drogheriilor completa si actualizata ContSters200730 ContSters200730 Buna seara. Gasesc vehiculandu-se pe internet paragrafe din aceasta Lege a Farmaciilor si a drogheriilor, insa unele vechi, din 2008, altele 2009. Stiu ca s-a ... (vezi toată discuția)