avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii ALERTA FISCALA - sugestie pentru newsletter
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

ALERTA FISCALA - sugestie pentru newsletter

Avand in vedere faptul ca in Romania suntem departe de stabilitate in materie de fisc, normele fiscale aflandu-se intr-o perpetua si apriga dinamica, cred ca ar fi foarte bine ca sa existe un newsletter de alerta, eventual denumit ALERTA FISCALA, care sa fie transmis cu 3 - 7 zile inainte de termenul scadent. Este foarte bine-venit faptul ca asemenea newsletter sunt deja transmise =D>, deci nu fac o propunere noua, ci doresc doar ca titlul respectivelor newsletter sa fie distinct, scris cu rosu, sa atraga atentia, ca sa nu platim ca fraierii amenzi, doar pentru ca ritmul de schimbare in legiferare al ANAF este extrem de alert si imprevizibil.:D
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 04:40, 17 Martie 2012
Puteti urmariti la sectiunea "contabilitate generala" unde doamna Gabrielle Monique posteaza ultimile noutati si ce declaratii trebuie depuse in fiecare luna si cu termenele scadente. Succes!
Buna dimineata!

Multumesc stimate coleg!:bow:

@carmaciu
Forumul se numeste "Noutati legislative, proiecte in domeniul economic si fiscal" si il gasiti accesand aceasta pagina:

www.avocatnet.ro/content/for...

Puteti opta pentru ca toate postarile ce apar in acest forum sa fie urmarite de Dvs. activand "Forumul este urmarit".

G.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 08 mai 2009 pianistul pianistul - alertele de mesaje noi in subiectele urmarite ajung acum mai repede ( alertele vor ajunge in maxim 10 min de la postarea mesajulu, inainte se trimiteau o ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre alerta cu cele mai interesante subiecte din forum? Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, De cateva zile, se trimite si o alerta cu cele mai interesante subiecte din forum din ziua anterioara. M-ar interesa sa stiu ce parere aveti ... (vezi toată discuția)