avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa modific o declaratie data la politie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa modific o declaratie data la politie?

Pot sa modific o declaratie data la politie in cazul unui accident usor ,neacordare de prioritate am dat declaratie la politie ca eu sunt vinovat , incercand sa cadem la o intelegere dar politisutl mi-a luat permisul eu nestiind chestia asta , dar eu ne avand nici o vina o alta masina a intrat in mine , .in orice caz pot sa mai modific declaratia sau am castig in instantza ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:21, 25 Februarie 2012
cazul este in felul urmator... eram parcat pe banda 1 regulamentar inaintea statiei de taxiu.. taximetristul vrand sa intre pe banda 1 de pe banda 2 in statie a virat brusc si mi-a agatzat. asta este adevarul. 2 la mana la politie el a pelcat de la fatza locului sa dus primul. eu cand m-am dus mai tarziu la politie . era si el acolo. a fost vorba sa cadem amiiabil la pace... masina lui fiind avariata grav, sa i dau eu asigurarea si el sa im dea bani sa fac ue maisna mea.. ..si deacea am scris in declaratie si bulversat de eveniment am scris ce mi-a dicatat. cand m-a anuntat politistaul ca trebe sa im ia permisulpentru neacordare de prioairtate in declaratie am scris ca eu l-am acrosat cand am iesit... in procesul verbal am spuns ca nu sunt de acord cu cele mentionate mai sus... atunci cand m-am prins de toata chestia . deci am picat in plasa lor.... ce parere aveti ? cum se poate indrepta..?
Sa va fie invatatura de minte. Pe viitor sa declarati numai adevarul, fara sa fiti influentat de o alta persoana. Taximetristul a recurs la aceasta strategie pentru a scapa de sistemul bonus-malus pentru asigurarea pe anul viitor. Daca are daune, prima de asigurare pe anul urmatoe sa mareste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan plus tamponare! care sunt consecintele? Study Brian Study Brian Am provocat un accident in data 24.11.2019, m-am tamponat cu un taxiu, acesta circuland regulamentar, neacordându-i prioritate, tin sa mentionez ca ma aflam ... (vezi toată discuția)
Suspect - consecinte declaratie ionion123 ionion123 as vrea sa stiu daca poate si vrea cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri, ieri am aflat ca \" voi fi solicitat in scurt timp 20 25 de zile in urmarea unei ... (vezi toată discuția)
Accident in data de 25.01.2011 zona crangasi, fiat panda+ taxi DANESCUL DANESCUL Masina mea nu este reparata. Taximetristul si-a reparat masina in patru zile.Politia a facut poze ambelor masini implicate in accident. Am aflat azi ca ... (vezi toată discuția)