Pot sa modific o declaratie data la politie in cazul unui accident usor ,neacordare de prioritate am dat declaratie la politie ca eu sunt vinovat , incercand sa cadem la o intelegere dar politisutl mi-a luat permisul eu nestiind chestia asta , dar eu ne avand nici o vina o alta masina a intrat in mine , .in orice caz pot sa mai modific declaratia sau am castig in instantza ?
cazul este in felul urmator... eram parcat pe banda 1 regulamentar inaintea statiei de taxiu.. taximetristul vrand sa intre pe banda 1 de pe banda 2 in statie a virat brusc si mi-a agatzat. asta este adevarul. 2 la mana la politie el a pelcat de la fatza locului sa dus primul. eu cand m-am dus mai tarziu la politie . era si el acolo. a fost vorba sa cadem amiiabil la pace... masina lui fiind avariata grav, sa i dau eu asigurarea si el sa im dea bani sa fac ue maisna mea.. ..si deacea am scris in declaratie si bulversat de eveniment am scris ce mi-a dicatat. cand m-a anuntat politistaul ca trebe sa im ia permisulpentru neacordare de prioairtate in declaratie am scris ca eu l-am acrosat cand am iesit... in procesul verbal am spuns ca nu sunt de acord cu cele mentionate mai sus... atunci cand m-am prins de toata chestia . deci am picat in plasa lor.... ce parere aveti ? cum se poate indrepta..?
Sa va fie invatatura de minte. Pe viitor sa declarati numai adevarul, fara sa fiti influentat de o alta persoana. Taximetristul a recurs la aceasta strategie pentru a scapa de sistemul bonus-malus pentru asigurarea pe anul viitor. Daca are daune, prima de asigurare pe anul urmatoe sa mareste.