avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar la parchet cu permis retinut de aproape trei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar la parchet cu permis retinut de aproape trei ani, ce pot face?

Buna ziua
Am si eu un dosar la parchet de pe langa judecatorie in 6 ferbruarie va fii accolo de 3 ani. si scurt pt conducerea unui autovehicol pe drumuri publice neinmatricualte si cu numar fals.
Ore cat timp are acest cauza sa se "anuleze" ca asa am inteles ca daca nu se face solutionare pt un anumit timp dosarul se anuleaza.
Sau sa maduc si sa depun o cere pt urgentarea solutionarii cauzei, ore numi fac rau cau acest lucru, politistul care mi-a terminat dosarul mio zis ulterior ca el a propus ceva amenda penala.
Va rog un sfat si daca este cazul sa depun o cere pt solutionare ala cum trebuie sa arate pot sa gases pe undeva pe internet?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: artur8411 , utilizator 17:41, 25 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar la parchet de aproape trei ani, ce pot face? artur8411 artur8411 Buna ziua Am si eu un dosar la parchet de pe langa judecatorie in 6 ferbruarie va fii accolo de 3 ani. si scurt pt conducerea unui autovehicol pe drumuri ... (vezi toată discuția)
Permis retinut dosar penal nu pot sa primesc inapoi pana la solutionare? ajutor artur8411 artur8411 buna anul trecut mio suspendat permisul deconducere diau dat o dovada cu \"fara drept de circulatie #-o \" la giseu unde se da inapoi permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Solutie procuror intr-un dosar Claudiu Daniel Claudiu Daniel Buna ziua. Am fost urmarit penal pentru punere in circulatie a unei masini cu numere rosii expirate. Miercuri am fost l postul de politie sa dau declaratia ... (vezi toată discuția)