avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Identificarea firmelor platitoare de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Identificarea firmelor platitoare de TVA

Cum se recunoaste dupa cui daca o firma e sau nu platitoare de TVA?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 10:28, 27 Februarie 2012
Verificati la Anaf prin link-ul postat mai jos.Introduceti codul fiscal si verificati pe randul de tva daca soc.este sau nu platitoare de tva.In cazul in care nu este scrie NU in cazul in care este platitoare scrie data de la care este inregistrata.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere danielamihai10 danielamihai10 Persoana juridica am inchiriat spatiu ,as vrea sa stiu daca ca persoana juridica trebuie sa fac o notificare catre finante si daca da, cum ? (vezi toată discuția)
De cand depun decont de tva ocristina ocristina Am devenit platitori de tva din data de 26.03.2012. Inainte eram micro neplatitoare de tva.Intrebarea este : incepand cu ce data depun decont de tva?Multumesc (vezi toată discuția)
Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)