avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Buna ziua.
Sunt angajata pe post de cu studii medii intr-o institutie publica finantata din bugetul local .Am absolvit studii superioare, contabilitate si informatica de gestiune.Am solicitat transformarea postului ,fapt pentru care am innaintat dosarul compus din:
• document privind necesitatea si oportunitatea schimarii postului;
• documentul privind absolvirea studiilor superioare
• fisa de post cu modificarile corespunzatoare postului cu studii superioare.
Am primit aprobarea pentru transformare postului.
Care sunt pasii de urmat pentru a fi trecuta pe postul cu studii superiaore?
Multumesc foate mult pentru timpul acordat si raspunsul formulat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:18, 27 Februarie 2012
Este treaba biroului personal sa va faca un act aditional cu fisa postului corespunzator si salariul aferent postului pentru studii superioara semnat si parafat de conducere ,iar un ex. va parvione la d-voastra.
succes!!
In acest caz mai este nevoie de hotararea Consiliului Local de modificare a Statului de functii si a Organigramei institutiei respective, precum si de transformarea postului din ..... in .....
Promovarea in grade sau trepte profesionale a personalului contractual din sectorul bugetar se face prin examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post studii superioare de scurta durata in post studii superioare in sistemul bugetar Ana-Maria2605 Ana-Maria2605 Va rog frumos sa-mi spuneti in ce conditii se poate transforma un post de conservator, studii superioare de scurta durata, in post de conservator studii ... (vezi toată discuția)
Transformare post cu studii medii in post cu studii superioare skywalker73 skywalker73 Buna ziua. Momentan sunt incadrat pe un post cu studii medii, respectiv instructor de educatie la un centru scolar de educatie incluziva, dar sunt absolvent de ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual pe studii superioare conta_bib conta_bib un salariat care a terminat studii juridice sau economice poate fi trecut pe post de bibliotecar studii superioare?Biblioteca este o institutie cu caracter ... (vezi toată discuția)