avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratia 220
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratia 220

Buna ziua. Am contract de prestari servicii medicale (prin CMI) cu o societate comerciala si vreau sa stiu daca trebuie sa mai depun Declaratia 220 atat timp cat in contract am specificat ca impozitul pe venit se percepe prin retinere la sursa de catre platitorul de venit (societatea cu care am contract). De la finante am primit 2 raspunsuri: unul ar fi ca o depun cu venit 0 iar al doilea este ca o depun oricum si platesc si eu impozit pe venit iar la recalculare ramane sa mi se inapoieze suma platita in plus.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii Radu Aura Radu Aura In cursul anului 2011, timp de 6 luni am avut 2 persoane cu care societatea a incheiat contracte de prestari servicii, carora societatea le-a retinut si virat ... (vezi toată discuția)
Impozit conventie civila dgaitan dgaitan O societate comerciala , fara nici un angajat , a incheiat o conventie civila de prestario servicii cu un consultant. In acest caz, societatea trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contabilii autorizati si retinerea la sursa! Herra_ Herra_ o problema care inca nu imi este clara: PFA cu conventie civila pe partea de contabilitate si IRU angajat cu CIM 4 ore/ luna la aceleasi societati Este o ... (vezi toată discuția)