avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partajul bunurilor intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partajul bunurilor intre soti

Buna ziua! Am o problema si v-as ruga sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Am fost casatorita cu sotul meu 27 de ani, acum suntem in divort. In urma problemelor grave de agresivitate, lovituri si scandaluri, am plecat de acasa impreuna cu fiica mea care este eleva in clasa a 12-a,aceasta fiind majora.Cand am parasit domiciliul, am plecat doar cu 2 sacose de haine ca atat am putut sa luam. In urma acestui eveniment, exista posibilitatea de a fi scoasa din dreptul ce mi se cuvine asupra jumatatii de locuinta si bunurilor ce au ramas acolo? Va intreb deoarece in urma divortului intentionez sa-l dau in judecata pentru partajul bunurilor.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 15:14, 27 Februarie 2012
Nu are influenta parasirea domiciliului comun de catre dvs.asupra actiunii de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu pufpuf pufpuf Buna ziua! Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati!!! Sunt casatorita de 27 ani cu un sot alcoolic si am indurat de toate!De un an a devenit abstinent, de ... (vezi toată discuția)
Romania tara fara legi! gabijuan gabijuan buna ziua Vreau sa spun si eu povestea mea aici poate cineva ma poate ajuta? In luna august 2013 am parasit domiciliul ,findca nu mai aveam ce manca si cu ... (vezi toată discuția)
Partaj fodor codruta fodor codruta am parasit domiciliul conjugal deoarece am suportat mai multe batai si nu am scos decat un singur certificat medico legal la prima bataie ,am bagat divortul eu ... (vezi toată discuția)