As dori sa aflu cum poate un angajat sa afle daca angajatorul a inregistrat contractul de munca la ITM, si daca facut plata contributiilor de sanatate, somaj si fond de pensii. Unde se poate adresa pentru aceasta?
Nu se asteapta asa de mult la ITM. Luna trecuta sotul meu s-a confruntat cu aceasta problema, nu era sigur ca un angajator i-a inregist un contract. A depus o cerere , a platit o taxa de 10 lei si a doua zi a primit un extras cu toate contractele inregistrate pe numele lui.
Daca ati fi citit mai bine mesajele anterioare ati fi observat ca era vorba despre termenul legal de raspuns la o sesizare ... nimeni nu a zis ca nu sunt si exceptii ...
p.s.
depuneti o astfel de sesizare la ITM Buc si vedeti dupa cat timp vine raspunsul ....
Contract de munca
CTL
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Stiti cumva cum se procedeaza acum cu contractele de munca inregistrate on line?.In cat timp trebuiesc duse la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca
crislor
am lucrat la o societate cu prorgam de 8 ore cu carte de munca , am mai lucrat o perioada de 4 ani si la alta firma cu program de 2 ore zilnic am avut stat de ... (vezi toată discuția)
Carnetele de munca
opreas
Cum se numeste documentul care inlocuieste cărtile de munca?
Cum se poate obtine oc copie după acest document?
Cum pot sa verific daca la ITM datele din ... (vezi toată discuția)