avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DEZBATERE MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DEZBATERE MOSTENIRE

MENTIONEZ CA MAMA A DECEDAT IN ANUL2010 SI NOI 5 FATI NU AM DEZBATUT MOSTENIREA FIINCA TATAL MEU ERA IN VIATA SI ADECEDAT IN ANUL2011 NOV 29 PINA IN PREZENT NU SA DEZBATUT MOSTENIREA CARE CONSTA IN DOUA CASE UNA IN ORAS SI UNA LA TARA LA CEA DE LA TARA LOCUIESC EU DECIND MAM NASCUT PARINTII MEI AU FOST DE ACORD SAMI RAMINA MIE DAR NU SA FACUT NICI UN FEL DE ACTE DAR TOTI FRATII MEI STIAU ACEST LUCRU PRINTII MEI AU FACUT O ALTA CASA LA ORAS ACU20 ANI SI NU AM MAI LOCUIT CU EI EU CASATORINDUMA DE ATUNCI EU AM INVESTIT AM ILOCUT USI GEAMURI GARDURI STIIND TOTI FRATII LA PRIMARIE AM PLATIT EU DA PE NUMELE PARINTILOR AM MARTORI PENTRU ACEST LUCRU AM MARTORI CA PARINTII MEI AU FOST DE ACORD SAMI RAMINA MIE SI CA AM FOST IPEDICAT SA MA MUT NICI UNUL NU A VRUT SA LOCUIASCA LA TARA LOCUIND UN TIMP CU PARINTII MEI LA ORAS SI DUPA ACEIA SIAU CUMPARAT CASE ACU EI VOR SA LE DAU O SUMA DE BANI DESTUL DE CONSISTENTA LA ACEASTA DATA BANI PE CARE EU NUI AM DIN CAUZA CA NU LUCREZ SI MAI AM SI DOI COPII UNUL FIIND MINOR IN ANUL 2007 PARINTII AU FACUT NISTE ACTE PENTRU CASAMI LASE MIE CASA DA NU SU FINALIZAT CA NU SA FACUT CADASTRU VA ROG SA MI DATI UN SFAT CE SA FAC VA MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: olgachelu , utilizator 12:45, 28 Februarie 2012
probabil veti ajunge sa va judecati cu fratii.este singura optiune in cazul dvs.instanta urmand sa decida impartirea mostenirii si un eventual drept de creanta pe care dvs in aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua bunica decedata de 16 ani, parinti mei de 3 ani. părinții ... Nico brad Nico brad Bună ziua bunica decedata de 16ani,oarinti mei de 3 ani. Părinți mei au stat cu bunica, mama are o sora care cu 25 ani în urma a fost plătită din partea ... (vezi toată discuția)
Mostenire MIK.MIK MIK.MIK Buna seara.AS dori niste informatii,va rog. Sintem o familie cu patru copii.Eu sint cea mai mica dintre ei. parintii mei cind sau casatorit au construit ... (vezi toată discuția)
M-ar interesa o intabulare in 2007 am cumparao o casa la cicarlau cu 30ooo euro.sant 3 frati au facut succesiunea dupa parinti dar problema este urmatoarea sant cam 15 arii iar in ... (vezi toată discuția)