avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietate

Sa zicem ca exista acordul proprietarului pt. a face O modificare la proprietatea sa, dar nu stiu daca sunt mai multi proprietari!Ce se intampla daca un coproprietar vine si spune ca el nu e de acord cu modificarea si ca el nu a semnat nimic....a trecut 1 an de la prrimirea acordului si lucrarea de modificare s-a facut!
Mai are dreptul sa actioneze in instanta vreunul dintre coproprietari...ei stiind despre acest acord si ca modificarea s-a facut!
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 12:42, 13 Noiembrie 2008
Orice modificare a unui bun aflat în coproprietate trebuie sa aiba acordul tuturor coproprietarilor!

Poate actiona in instanta!
Definiţi ce înseamnă acea modificare. Definiţi-vă calitatea în actul (faptul) juridic.

Modificare poate însemna şi diminuarea suprafeţei, dar şi dărîmarea unui coteţ.

Liviu S.Bordaş

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca terenul in indiviziune a fost intabulat de celalalt coindivizar ? mariapopescu mariapopescu Unde ar trebui sa ma adresez pentru a afla daca s-a facut inscrierea in cartea funciara a terenului in indiviziune? E posibil ca nepoata la care se afla ... (vezi toată discuția)
Vanzare de apartament victor0744 victor0744 Salut comunitatea avocatnet! As dori sa stiu daca pot sa-mi vand partea ce-mi revine dintr-un apartament.Pe acel bun sunt 4 beneficiari.Cei trei nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "in solidar" furgim furgim Daca am vindut impreuna cu un asociat un apartament din care eu am avut 1/2 si in urma unei sentinte judecatoresti suntem obligati sa restituim banii cat ... (vezi toată discuția)