avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... metoda calcul impozit datorat drept de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

metoda calcul impozit datorat drept de autor

buna ziua,

de conoaste cineva metoda de calcul prin care se obtine suma datorata la stat prin aplicarea deducerilor in cazul veniturilor din drepturi de autor?
de ex eu am obtinut in anul 2011 2500 de lei lunar, ianuarie-iunie, cota de 40% deducere si 30000 in sept, cota de deducere 20%. impozite la satatae, etc nu am dat intrucat a fost venit ocazional.
as vrea sa stiu cum calculez cat am de plata.
mentionez ca cei 10% au fost platiti de cele doua firme, mie ramanadu-mi cota de 6%. insa cum aplic deducerile?
multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatii crestere copil cu venituri din drepturi de autor Adinavasile Adinavasile Buna ziua, Am nascut pe 3 mai 2011 si pe langa activitatea salariala din ultimele 12 luni am avut si 2 contracte de drepturi de autor diferite: unul ian-iun ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil corinadaniela corinadaniela In perioada 08.2009-07.2010 am obtinut urmatoarele venituri: - 15932 ron - venit contract de munca - 17973 ron - venituri incasate din contract drepturi ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor, salariu, concediu fara plata Gregor Samsa Gregor Samsa Buna ziua. As avea nevoie de ajutor, caci din lecturile personale ale hatisului de prevederi aparute recent nu inteleg unde ma incadrez si ce am de ... (vezi toată discuția)