avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... solutionare petitie opc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

solutionare petitie opc

Buna ziua
Am o intrebare la dvs.Va rog sa-mi spuneti daca refuz solutionarea unei petitii opc pe cale amiabila ,se trece la controlul comisarilor de la opc?Am facut o reclamatie la opc si am fost sunata de societatea nonbancara cu sediul in Bucuresti-nu nu avem in judet-sa ajungem la o solutionare amiabila.Solutionarea amiabila este si solutionarea opc sau se incearca o pacaleala ca eu sa le mai dau bani?
Cel mai recent răspuns: mirela01 , utilizator 10:04, 5 Martie 2012
In conditiile in care nu a fost posibila o solutionare amiabila partea interesata a facut plangere la ANPC care ,in conformitate cu prerogativele si normele in domeniu va dispune solutionare legala
Detaliati suspiciunile care va conduc la afirmarea de posibila "pacaleala ca eu sa le mai dau bani"

Mai intai am facut reclamatie la opc.Dupa 30 de zile ,mai exact ieri am primit telefon de la sc.nonbancara-ei nu aveau nr.de telefon decat de pe reclamatia mea.Aveau niste nr.,dar nu mai erau valabile.MI-au spus sa cadem la ,,invoiala,, si sa le platesc jumatate din suma pe care eu nu o recunosc.E in legatura cu un card cu care achitam niste produse inrate ,iar ei mi-au pus si niste bani pe care nu i-am solicitat ,in fine ,fara cod pin.....Acum ma gandesc ca daca eu accept propunerea lor ,ei pot transmite opc ca ,cazul meu s-a rezolvat pe cale amiabila,ei se ma fac cu niste banuti.Dar eu vreau controlul comisarilor opc.
In raport de interesul dvs,daca acesta intemeiat ,nu dati curs pretentiilor partii reclamate si lasati ANPC sa isi continue verificarile fata de plangerea adresata de dvs
Multumesc pentru raspuns.Sa inteleg ca asta nu e singura solutie-solutionarea pe cale amiabila-ci implica exclusiv controlul direct al opc
BUNA ZIUA
Mai am o intrebare,nu va suparati!Cei de la sc.nonbancara mi-au dat timp de ,,gandire,, o luna de zile pentru a ma gandi la ,,oferta,, lor,timp in care nu imi vor creste penalizari si dobanzi.Asta pentru ca eu sunt ,,niste draguti,, sau pentru ca urmeaza un control amanuntit de la opc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trimite opc-ul invitatie justme1p justme1p buna ziua. am si eu o intrebare. am primit un mail cu o invitatie la opc cum ca am o reclamatie. in mail este un document cu invitatia la sediul anpc insa mi ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului? VALI_M VALI_M As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema avuta cu cei de la Protectia Consumatorului. Am facut o sesizare la Comisariatul Judetean pentru ... (vezi toată discuția)
Cale atac impotriva solutie opc brickdepot brickdepot Buna tuturor! Ce cale de atac exista impotria unei solutii primite de la OPC, care ma nemultumeste? Pe scurt: am facut o reclamatie, iar raspunsul OPC-ului, ... (vezi toată discuția)