avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ordinul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ordinul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 14/2011

Buna am o intrebare: legat de art. 36 pct.3 raportat la art.33 alin.2 lit. B din prezentul ordin , ce se intampla de fapt in aceasta situatie? adica sociatatea de asigurari nu mai are dreptul sa desfasoare investigatii,ce pot dura 3 luni si dupa terminarea cercetarilor efectuate de Autoritatile Publice, procedeaza in consecinta , sau asiguratorul isi incepe investigatiile proprii,potrivit art.36 din Ordin., dupa finalizarea cercetarilor
efectuate de Autoritatile Publice,?

Alte discuții în legătură

Au dreptul sa desfasoare ancheta? catalinastr catalinastr Buna Tuturor, problema pe scurt e simpla: accident de masina, vinovat celalalt sofer, mi-a iesit dauna totala pe masina, trebuie sa recuperez banii de la rca ... (vezi toată discuția)
Asra asigurari - "investigatie privind producerea accidentului" ComanSorin ComanSorin Salutare tuturor! In primul rand vreau sa va spun ca dupa ce am rasfoit acest forum am observat ca nu sunt singurul care a avut probleme cu socitatile de ... (vezi toată discuția)
Ordin csa nr 812/27.11.2009 art 36 zongu zongu Ideea e ca eu am avut un accident in care nu eu am fost vinovatul. Am fost la politie si s-a intocmit proces verbal de constatare in care cel care a provocat ... (vezi toată discuția)