avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita girant
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita girant

Buna ziua. In 2008 am girat cu apartamentul pentru un credit unui prieten, care din 2009 nu a mai platit ratele si a plecat in strainatate. Am un act notarial pentru suma imprumutata si sunt trecut ca si creditor in procesul de insolventa al firmei unde era administrator. Acum banca a trimis dosarul unui executor, dar eu nu am fost instiintat. Intrebarea mea este daca se poate amana executarea pana la finalizarea procesului unde apar ca si creditor.

Alte discuții în legătură

Obligatiile girantului in cazul in care titularul creditului nu mai achita ratele danielu_vd danielu_vd In anul 2005 am girat un prieten care a imprumutat 11.800 lei de la o institutie bancara. La inceput si-a achitat ratele, dar dupa un timp am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Contract de executie, constructie cu plata pe stadii de executie-apartamente aurel nita aurel nita Apartamentul a fost gata in august 2008 si m-am mutat; am platit 32% la semnarea contractului, 63% in august 2008 si 5% in septembrie 2009, la solicitarea ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de un imprumut luat de la banca user9010 user9010 tatal meu a facut un credit de consum pe numele lui pt fratele meu. nu a girat cu nimic. imprumutul a fost facut in baza salariului si a unui contract de ... (vezi toată discuția)