avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cod CAEN activitate expert achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cod CAEN activitate expert achizitii publice

Un expert in domeniul achizitiilor publice, cod COR 241946 (fost COR 241940) care doreste sa practice aceasta ocupatie prin intermediul unei societati comerciale, ce cod CAEN trebuie sa autorizeze pe societatea comerciala?

Precizari:
1. Vorbim de o persoana fara studii juridice, care are calificare de expert achizitii publice prin curs autorizat CNFPA.
2. Obligatoriu pe societate comerciala, nu PFA/II/altele.
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2012
GabrielPt, utilizator
Cel mai recent răspuns: twisted111 , utilizator 12:24, 5 Martie 2012
7022-Activitati de consultanta pentru afaceri si management
www.avocatnet.ro/content/con...
Pare o arie de cuprindere cam larga. Scopul este pentru a demonstra anumitor Autoritati de Management ca aceste cheltuieli sunt eligibile pe diverse programe de finantare, in conditiile in care categoria de cheltuieli eligibile se numeste "Consultanţa juridica, în scopul elaborării documentaţiei de atribuire şi/sau aplicării procedurii de atribuire a contractelor de achiziţie"

Ce parere aveti de "6910 - Activitati juridice", urmat de precizarea expresa "expertiza si consultanta pentru proceduri de achizitie publica"?

M-am lovit de problema ca oamenii de la decontare vor sa vada un cond CAEN cu "juridic" in denumire.
Din analiza activitatilor codului CAEN 6910, se poate deduce ca fara studii juridice nu poti fiinta sub acest cod CAEN.Consultanţa juridica, în scopul elaborării documentaţiei de atribuire şi/sau aplicării procedurii de atribuire a contractelor de achiziţie se referi la supervizarea de catre un avocat a documentatiei intocmite de catre expertul de achizitii.
La semnaturi:
Intocmit/documentat-expertul achizitii-contract de colaborare de specialitate
Verificat-avocat-contract consultanta juridica
Va poate fi de folos si standardul ocupational-ocupatia expert achizitii publice
[ link extern ]
Nu este posibil, cei de la Registrul Comertului nu vor accepta utilizarea acestui cod CAEN, o spun din experienta proprie.Asa cum spune si danacj, utilizati cod CAEN 7022-Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Daca la decontare vor CAEN cu "juridic", ce s-a intamplat la contractare, pentru ca altfel inteleg ca cineva pe undeva a gresit la momentul incheierii contractului de servicii.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
twisted111, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati pe codul caen 7022 daciana91 daciana91 Buna ziua, care din activitatile enumerate pot fi desfasurate in baza codului CAEN 7022? - intocmire si transmitere in Revisal a contractelor de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6910 negreanalina negreanalina Vreau sa infiintez o SC avand COD CAEN 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management ca si activitate principala, iar COD CAEN 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)