cum se timbreaza apelul pt.un capat de cerere respins pe exceptia tardivitatii?
cu 4 lei sau 50% din taxa fond? in legea taxelor nu se precizeaza 4 lei decit pt. prescriptie, inadmisibila... cum ramine cu tardivitatea?
eu am intrebat daca vi se pare corect ca pt. o simpla respingere a unui capat de cerere pt. tardivitate fiind formulat in opinia instantei dupa prima zi de infatisare si dupa ce am timbrat la fond nu putin ci din contra foarte mult si degeaba, sa mai timbrez si in apel pt. o sustinere simpla de procedura din nou jumatate de foarte mult
ma gindeam ca poate legiuitorul min.justitiei caci de acolo pleaca legea asta nu a observat si din eroare nu a trecut la exceptiile din legea taxelor.. la art. cu caile de atac si pe cea a tardivitatii, caci nici in acest caz inst.de fond nu "a prestat' judecarea fondului
poate au gindit ca tardivitatea ar fi cuprinsa in "inadmisibila"?
si chiar daca legea nu este corecta, poate fi schimbata, de ex. exceptii de neconst.
exact de la min.justitiei pleaca, acest minister este emitentul, la elaboare acte normative gindesc si concep textul de lege si tot ei au emis si normele metodologice
deputatii si senatorii voteaza, in rare cazuri mai modifica ceva, tot conceptia celor de min.just ramine, care mai pot initia si oug-uri daca vor
va rog totusi opinii la intrebarile mele
nu pe mine ma contraziceti, ci realitatea care poate fi verificata ca usurinta, initiatorul legii taxelor este ministerul justitiei, pe urma ati uitat de oug 51/2008 de exemplu, oug 212/2008
au trecut apoi prin senat+parlament si au fost f.putin modificate
nu mi s-a raspuns cu opinii pe care le asteptam