avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Schimbare broker asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Schimbare broker asigurari

Buna ziua !
As dori sa intreb care sunt pasii de urmat pentru a schimba brokerul de asigurari si ce ar trebui de facut in cazul in care mi-as dori sa lucrez cu altul.Mentionez ca sunt inregistrata la finante ca PF si platesc impozit cu retinere la sursa,plus toate celelalte contributii aferente .
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 12:04, 3 Martie 2012
Puteti rezilia contractul cu actualul broker conform clauzelor de reziliere si incheierea unui alt contract cu celalalt broker.Referitor la declaratiile si taxele platite, nu schimba cu nimic datele problemei, nu mai lucrati cu X ci cu Y, veniturile trebuiesc declarate si platit impozitul aferent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite platite in cazul unui contract de comision luteciprian luteciprian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o privita : contractul de comisionare. In momentul de fata lucrez la o firma, as dori sa stiu ce taxe si ce ... (vezi toată discuția)
Baza legala retinere/neretinere la sursa impozit pfa ContSters194995 ContSters194995 As dori sa stiu si eu care este baza legala prin care eu pot sa ii retin unui pfa cu care am contract de franciza 10% impozit la sursa, si daca este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Contract de agent, asistent in brokeraj - taxe?? CSORIK ILONA CSORIK ILONA Sunt angajata cu CIM pe durata nedeterminata(8 ore/zi) si in timpul liber realizez ca persoana fizica neautorizata - venituri din activitati independente in ... (vezi toată discuția)