Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare obtinerii alocatiei de 200 lei

Ce acte trebuiesc depuse pentru a obtine alocatia de 200 lei pentru nou-nascut pt perioada de 2 ani?
Unde se depun aceste acte?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 2 Martie 2012
Pentru aprobarea platii alocatiei de stat pentru copii, solicitantii trebuie sa depuna la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a Primariei localitatii sau sectorului unde isi au domiciliul, un dosar care sa cuprinda mai multe acte, si anume:
- Cerere tip;
- Certificatul de nastere al copilului pentru care se solicita alocatia de stat - copie si original;
- Buletin (carte) de identitate pentru unul dintre parinti (cel care solicita sa fie titularul alocatiei) in original si copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil Elena Caldararu Elena Caldararu Buna seara! O cunostinta a nascut de 3 saptamani un copil. Problema e ca mama are doar 14 ani, a abandonat scoala pt a creste copilul. Se da alocatie de stat ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii claudiadiaconu claudiadiaconu Buna ziua! Am locuit timp de 6 ani in Spania impreuna cu copilul meu care a urmat scoala acolo in acest timp. Din luna decembrie m-am intors in tara si am ... (vezi toată discuția)