avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Supendarea platii indemnizatiei pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Supendarea platii indemnizatiei pentru cresterea copilului

CE OBLIGATII SUNT CONFORM OUG 124|2011. DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL SE POATE INTRERUPE O INDEMNIZATIE FARA ACORDUL MEU CA BENEFICIAR?
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
epuremarius, utilizator
Cel mai recent răspuns: epuremarius , utilizator 20:09, 2 Martie 2012
1. - Nu mai scrieti exclusiv cu litere mari!
- Este contrar Regulamentului de postare si este obositor la citit.

2. - Reveniti si spuneti concret despre ce este vorba.
- Cine si de ce v-a intrerupt plata indemnizatiei pentru CCC?
agentia nationala pentru plati si inspectie sociala [Editat] pentru neachitarea obligatiilor legale conform oug 124 2011. nu am proprietati. care ar fi obligatiile
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Daca nu aveti bunuri pe numele pentru care trebuie sa platiti taxe la stat, atunci nu vad de ce s-a suspendat plata indemnizatiei ... mergeti la AJPIS si vedeti despre ce este vorba si apoi la Directia de Taxe si Impozite de care apartineti ... poate exista bunuri comune si trecute pe numele sotiei .?
se poate da in judecata vinovatul? nici eu nici sotia nu avem nici o prorietate.
Da, se poate actiona in instanta institutia vinovata in cazul in care se constata ca suspendarea platii este abuziva si fara vreo baza legala.

Alte discuții în legătură

Suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului edemy edemy azi am primit un pic de la AJPIS [Editat] continind decizia nr [Editat] din 16/02/2012,din dosarul [Editat] cu mentiunea ca din data de 01/02/2012 sotia mea ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 124/2011 e constitutionala??? Stelian Gaus Stelian Gaus OUG nr. 124/2011 pentru modificarea si completarea unor acte normative care reglementeaza acordarea de beneficii de asistenta sociala, la art. III pct. 8, ... (vezi toată discuția)
Acordare drept crestere copil Doru2 Doru2 Va rog sa ma ajutati la urmatoarea intrebare.Am fost in Somaj,mi-am suspendat veniturile din Somaj si am intrat in Crestere copil,iar sotia mea a beneficiat de ... (vezi toată discuția)