ContSters233047 
	    	Utilizator

ContSters233047 
	    	Utilizator	    

ContSters205490 
	    	Utilizator

ContSters205490 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters52778	                   

Impreuna cu un prieten din America, doresc sa infiintez o firma de import. Marfa este produsa in SUA, de catre o firma care nu are legaturi cu Europa, fiind de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters52778	                   

Impreuna cu un prieten din America, doresc sa infiintez o firma de import. Marfa este produsa in SUA, de catre o firma care nu are legaturi cu Europa, fiind de ... (vezi toată discuția)

zolysoftsolutions	                   

Buna tuturor.
   Fratele meu detine o microferma (sere pt. legume) in propria gradina. Are certificat de producator de la primarie. Cu asta isi vinde ... (vezi toată discuția)
	                    zolysoftsolutions	                   

Buna tuturor.
   Fratele meu detine o microferma (sere pt. legume) in propria gradina. Are certificat de producator de la primarie. Cu asta isi vinde ... (vezi toată discuția)

POPA GHEORGHE	                   

Măi românilor, sunteți zdraveni la cap ?
Am citit cea mai dură, tranșantă, nemiloasă dojană meritată transmisă poporului meu de un ambasador ... (vezi toată discuția)
	                    POPA GHEORGHE	                   

Măi românilor, sunteți zdraveni la cap ?
Am citit cea mai dură, tranșantă, nemiloasă dojană meritată transmisă poporului meu de un ambasador ... (vezi toată discuția)