avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria intre un englez si o romanca
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria intre un englez si o romanca

Aveti idee ce pasi trebuie urmati si ce documente imi trebuie pentru a putea sa ma marit cu logodnicul meu care este cetatean englez ? De asemenea, ce pasi trebuie sa urmeze el pentru a ramane definitiv in Romania ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:18, 3 Martie 2012
Fiind cetatean al UE va fi destul de simplu.

Actele care va trebuie pentru casatorie le gasiti aici:
[ link extern ]

Dupa ce va casatoriti trebuie sa isi inregistreze rezidenta la fomatiunile teritoriale ale Oficiului Roman pentru Imigrari din judetul in care locuiti - viza de lunga sedere nu se acorda de la prima cerere.
Informatii complete gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de rezidenta rommanitza rommanitza buna seara! ma numesc romanitza-cine ma poate ajuta cu citeva explicatii privind obtinerea cartii de rezidenta pe 5 ani? sunt casatorita cu un marocan de 7 ... (vezi toată discuția)
Drept de rezidenta? vrabie.alina vrabie.alina sper ca pun intrebarea la \"rubrica\" potrivita si ca ma veti ajuta cu un raspuns :) am o prietena cu dubla cetatenie (algeriana si libaneza); are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa iau un bulgar in spatiu pavlovici pavlovici unde ma pot adresa si ce documente ne trebui,lui si celui care il ia in spatiu? (vezi toată discuția)