avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa iau un bulgar in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa iau un bulgar in spatiu

unde ma pot adresa si ce documente ne trebui,lui si celui care il ia in spatiu?
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 12:32, 20 Mai 2011
Faci un contract de inchiriere pur si simplu, il inregistrezi la sectia financiara si il declari apoi la politie .Chiriasul isi va declara domiciliul la serviciul evidenta strainilor.
Daca cetateanul bulgar nu sta mai mult de 90 de zile in Romania, nu este nevoie de nicio formalitate.
Daca doreste sa stea mai mult timp sau sa lucreze in Romania trebuie sa-si inregistreze rezidenta la fomatiunile teritoriale ale Oficiului Roman pentru Imigrari din judetul in care locuiti, pentru a-i elibera un certificat de inregistrare.

Pentru obtinerea certificatului de inregistrare trebuie sa prezinte o serie de documente, in functie de scopul sederii in Romania. Certificatul de inregistrare se emite in aceeasi zi si este valabil pentru o perioada nedeterminata.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre un englez si o romanca ingrid6878 ingrid6878 Aveti idee ce pasi trebuie urmati si ce documente imi trebuie pentru a putea sa ma marit cu logodnicul meu care este cetatean englez ? De asemenea, ce pasi ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru obtinerea rezidentei de catre un cetatean israelian nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua! Am si eu o intrebare: este vorba de un cetatean israelian, care are o viza D/AS si in curand ii va expira. Am facut procedurile pt obtinerea ... (vezi toată discuția)
Rezidenta angajat din ue RENATINA RENATINA BUNA SEARA LOCUIESC DE 3ANI CUN CETATEAN ITALIAN EU AM DOMICILUL STABIL BRASOV CUM POT FACA RESIDENTA PT EL PENTRU CA VREA DSA LUCREZE IAR PT ANGANJAT CERE ... (vezi toată discuția)