avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale registru special de bani zilnici
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

registru special de bani zilnici

ce naiba tre sa scriu in registru special de bani zilnici in afara de cati bani am la mine?
trebuie sa scriu cu cati bani plec de acasa si apoi sa trec acolo ca mi-am luat un pachet de tigarii si am mai putin? apoi beau o cafea si tot asa,,,,,,?
si daca primesc ceva bani iar ii trec acolo?
precizez ca sant instructor auto PFA
si asta trec si in casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: adibocu , utilizator 08:15, 19 Noiembrie 2008
In registru special de bani zilnici se trec doar banii pe care ii aveti asupra dumneavoastra. asta inseamna ca daca primiti in cursul unei zile niste bani ar trebui sa-i treceti si pe acestia. Nu se scad insa cheltuielile.
Oricum, pana acum nu am auzit sa se verifice banii personali in urma unui control; organele de control verifica doar daca acest registru este incheiat, ca in caz contrar au un motiv de sanctionare.

VA MULTUMESC
DECI DACA AM MAI PUTIN BANII DECAT AM PE REGISTRU E OK? (DACA CUMPAR CEVA ?) SAU TRE SA PASTREZ BONURII? PANA ACASA SAU FOR EVER PT FIECARE ZI?
MULTUMESC
:offtopic: Interventie moderator
Am rugamintea de a nu mai scrie cu majuscule pe forum, intrucat >
1. Este greu de citit mesajul
2. Mesajele care folosesc numai majuscule sunt interpretate ca strigate .
scuze!
S-a eliminat registrul buclucas=D>

Alte discuții în legătură

Banii personali ai salariatilor Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov Am avut control de la finante si ni s-a cerut caietul cu evidenta banilor personali ai salariatilor. Mai trebuie tinut acest caiet,Eu stiam ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Caietul de bani cerut de inspectorii itm denisa2011 denisa2011 buna dimineata, azi am un control la ITM iar pe invitatie mi-au cerut caietul de bani din magazin.Au dreptul acesta?mentionez ca nu este condica de ... (vezi toată discuția)
Registru de bani personali mandianacamelia mandianacamelia daca o persoana juridica are ca obiect de activitate comert cu ridicata este obligata sa aiba registru de bani personali pentru angajati? imi puteti spune ... (vezi toată discuția)