avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl fara angajati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl fara angajati

poate sa existe un srl cu profil agricol fara angajati.
:(
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 17:33, 8 Martie 2012
Da, poate sa existe.
Poate, dar e legal?! Cine a prestat?! Adminul?!
A incheiat contracte de prestari - servicii cu alte entitati care au efectuat activitati pentru ea.
De ce sa nu fie legal? ... nu exista act normativ care sa prevada obligativitatea angajarii unor persoane ....
Da, in regula, dar totusi trebuie sa faca dovada ca a incheiat contracte ...(zilieri, alte entitati...). Nu cred (in cazul in care exista productie) aceasta s-a "realzat" singura. Exista niste bonuri de consum pt. ingrasamant, exista bonuri de combustibil (pe care cu greu le acopera un singur om)...Eu sunt de parere ca daca legea nu distinge, bunul simt DA.
:coffee:

Alte discuții în legătură

Dividende - impozit szleventee szleventee Buna, Am inteles ca intr-o firma platitoare de impozit pe venit, in total dividendelor se aplica un impozit de 2%(imp. venit)+16%(imp. dividende). Este ... (vezi toată discuția)
Pfa si administrator srl tanguera tanguera Buna ziua Am un SRL la care sunt administrator si asociat cu 95%. Al doilea asociat detine 5 %. As dori sa desfasor niste activitati ale caror coduri ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unei florarii luizaaa luizaaa buna ziua!s dori sa deschid o florarie si nu stiu ce este mai bine :o societare (SRL)sau un PFA?ce acte si avize imi trebuie sa deschid? (vezi toată discuția)