avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... fisa fiscala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

fisa fiscala

Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti si mie cum sa procedez,in cazul in care nu am primit fisa fiscal pentru anul 2011.Am lucrat 3 luni la un patron si nu am primit fisa fiscala. Se mai depune la finante su o depune patronul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: daniela_12 , utilizator 20:05, 5 Martie 2012
Fisele fiscale se depun la finante de catre angajator.
Fisele fiscale pentru anul 2011 trebuiau depuse la Fisc pana la finalul lunii februarie, amenzile pentru depunerea in termen a formularelor fiind intre 1000 si 5000 de lei pentru angajatorii persoane juridice.

Angajatorii vor edita fisa fiscala in format hartie, in doua exemplare semnate si stampilate, conform legii: unul se pastreaza de catre angajator, iar celalalt se inmaneaza angajatului.
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
ce trebuie sa fac,daca nu am primit fisa fiscala? am lucrat la patron,voi lua amenda?
Nu va amendeaza pentru asa ceva. Puteti sa mergeti la fostul angajator s-o solicitati daca va trebuie sa obtineti un imprumut bancar. In rest ca sa faceti cu ea. A , poate doriti sa directionati 2% din impozitul pe venitul sub forma de salariu obtinut in 2011, catre un ong? Pentru asta v-ar mai fi necesara.
Ma gandesc, ca daca nu am primit fisa fiscala, e posibil ca patronul sa nu-mi fi platit darile catre stat ?N u vreau sa iau amenda ca nu am depus fisa fiscala , precizez ca am lucrat la patron,nu angajator persoana juridica. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda nedepunere fise fiscale starcopit starcopit As dori sa ma adresez Dvs. celor amabili specialisti sau care au mai trecut prin asta. Am lichidat si radiat o firma in cursul anului 2010. Contabilul nostru, ... (vezi toată discuția)
Asociatie culturala ong fara activitate ROMANFLORIN ROMANFLORIN Ce se intampla d.p.d.v. juridic si/sau fiscal cu un ong care nu a reusit sa functioneze vreme de trei ani de la infiintare? (vezi toată discuția)
Obtinere fisa fiscala tincaflaviusms tincaflaviusms Buna ziua! Am fost angajat din data de 05.05.2011 pana in data de 27.02.2012 la o firma de paza si protectie cu sediul in Bucuresti dar are punct de lucru in ... (vezi toată discuția)