avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare domiciliu cu sechestru pe imobil in lipsa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare domiciliu cu sechestru pe imobil in lipsa ex-sotului de catre ex-sotie fara martori !

Fiind la tratament ex-sotia si cu fiul adoptiv care locuiesc de 3 ani in alta localitate au violat locuinta spargand usa si insusindu-si bunuri si documente ! Nu au avut nicio sentinta judecatoreasca (pentru partaj sau altceva), nu au anuntat politia, nu au chemat un martor macar ! La plecare au pus o yala noua la usa, deci eu nu pot intra decat tot prin efractie ! Stiu, pare irational, absurd, inimaginabil, dar asa stau lucrurile, am fost anuntat de vecini ! Am facut plangere prealabila prin posta la parchetul de rigoare, organul de cercetare penala va verifica la venirea mea, nu intru altfel decat in prezenta acestuia ! Avand motive suficiente, nu intru in detalii, intreb doar atat : Daca nu se propune de catre acesta inceperea urmaririi penale, in ciuda EVIDENTEI, ce proceduri trebuie sa folosesc ? Eu unde mai locuiesc, si batran, si bolnav ? Stiu bine ca este foarte posibil ! Va multumesc foarte mult !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:57, 9 Martie 2012
Dvs ziceti ca-i sechestru.. poate se va ajunge la concluzia ca doamna a schimbat yala pt a proteja locuinta. Cum de doamna nu are chei la la coproprietate, n-ati schimbat si dvs yala la un moment din trecut ?

In privinta furtului.. ramane de vazut daca s-a furat, ce, daca doamna e cea care a furat, ramene sa asteptati rezultatul cercetarilor.

Va inteleg pozitia, nu inteleg ce doriti exact sau ce sperati sa se intample pe parte penala ?
Daca nu obtineti ce va doriti, puteti incerca o actiune si pe parte civila pt a cere repararea prejudiciului de ordin material sau moral.

Poate ar fi bine sa incercati sa aveti o discutie cu doamna si sa lamuriti situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu florina_buica florina_buica ce pedeapsa primeste fostul sot,daca intra in locuinta de unde i-a fost stearsa rezidenza(adresa),prin evacuare,avand hotarare judecatoreasca..casa e pe numele ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala pneuros pneuros Am fost reclamat pentru amenintare cu pistolul unor individ care imi cosea iarba pe terenul meu proprietate personala , unul a depus plangere iar ceilalti ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma sa incadrez si eu o fapta comisa la o infractiune! Arabela_01 Arabela_01 Buna ziua, In urma cu aproximativ un an, un prieten de-al meu a avut o cearta cu mama lui si datorita acestei dispute a ales sa plece de acasa. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)