avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Ce este masterul?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Ce este masterul?

Ce scrie pe o diploma de master? O specializare?Obtii un titlu de inginer, economist,profesor sau alta profesie? Daca am specializare de inginer manager si ma inscriu la master la o facultate de stiinte economice pot obtine o diploma de economist? Sau trebuie sa urmez un nou curs de licenta?l
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:30, 5 Martie 2012
Masterat inseamna studii aprofundate, specializarea o da numai domeniul de licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii unversitare de master Maria_munteanu Maria_munteanu Sunt absolventa a invatamantului universitar de lunga durata (5 ani) a Facultatii de Inginerie , promotia 2007,domeniul Inginerie mecanica, specializarea ... (vezi toată discuția)
Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)