avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Colaborare sau conlucrare?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Colaborare sau conlucrare?

sunt av.titular de cabinet si vreau sa inchei un contract cu o casa de avocati cum este corect conform statutului contract de colaborare sau contract de conlucrare ?
colegii care detineti mai multe informatii va rog un sfat
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: spanu , utilizator 11:58, 4 Mai 2012
Contract de conlucrare care se inregistreaza la Baroul aferent, conform noulul Statut al Profesiei art. 184 (in vechiul Statut era art. 173):

Art. 184. Între formele de exercitare a profesiei se pot stabili raporturi de conlucrare
profesională. Convenția de conlucrare profesională se înregistrează la barou. Regulile privind
publicitatea profesională prevăzute în prezentul statut se aplică în mod corespunzător.
sunt avocat stagiar in Baroul Dambovita. recent am fost angajat de o casa de avocatura din Bucuresti. nu vreau sa ma transfer din Baroul Dambovita. va rog dati-mi un sfat. cum sa procedez cu actele.
se va face un contract de conlucrare intre casa de avocatura si maestrul din Dambovita? iar in contract sa trec ca si persoana detasata pe mine?

va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
spanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura 2theadvocate 2theadvocate Buna ziua! Ce costuri implica pt un avocat definitiv preluarea unui avocat stagiar, pe parcursul celor 2 ani de stagiatura? Multumesc pt eventualul raspuns. (vezi toată discuția)
Conditii stagiatura pentru avocatul indrumator alin_serban alin_serban Salutare, stie cineva de vreo conditie pentru avocatul indrumator al avocatului stagiar de a "lua" maxim 2 avocati stagiari. Am inteles ca este o suma pe care ... (vezi toată discuția)
Informatii despre barou stefanvl stefanvl Am si eu 2 intrebari: 1)dupa cat timp de la obtinerea diplomei de drept pot sustine examenul de intrare in barou?(exista anumite conditii?) 2)dupa cat timp ... (vezi toată discuția)