avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie de somaj

Incepand cu data de 01.03.2012 am primit decizia de intrare in somaj.
As dori sa stiu la ce indemnizatie de somaj ma incadrez , mentionand ca am avut un salariu de incadrare pe cartea de munca de 1800 lei /lunar , avand o vechime totala in munca de 20 de ani.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 21:06, 26 Iulie 2012
am vechime totala in munca 4ani si 6 luni 1400ron pe cartea de munca ultimele 12luni.cat este somajul?multumesc
Cititi in raspunsul meu de mai sus art.39 din Legea 76/2002 si va calculati singur indemnizatia de somaj.

se ia in calcul pentru perioada de somaj facultatea si ccc de 2 ani?multumesc

1. Perioada de studii universitare nu este stagiu de cotizare la somaj.

2. Perioada de CCC este perioada asimilata stagiului de cotizare la somaj numai pentru persoanele care au intrat in CCC pentru copiii nascuti incepand cu data de 01.01.2011 (de cand a intrat in vigoare OUG 111/2010).
Buna ziua...unde trebuie sa merg..si ce acte imi trebuie pt somaj..in conditiile in care nu amlucrat cu carte de munca...mentionez ca am terminat liceul,am dat bacul dar din pacate am picat.la stiri am auzit ca pot beneficia de somaj chiar daca am picat 2 din 3 probe! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce indemnizatie de somaj voi primi daca am avut salariul 1700 lei brut? dorejadore dorejadore Buna seara, Spuneti-mi va rog, ce ajutor de somaj voi lua daca am avut salariu de 1700 ron brut cu 3 ani vechime? Am inteles ca somajul reprezinta 75% din ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie somaj irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti cat ar trebui sa fie valoarea ajutorului de somaj tinand cont ca am avut o vechime de 9 ani in campul muncii (in momentul in ... (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei de somaj si perioada in care voi beneficia de aceasta etves_tiberiu etves_tiberiu Am o intrebare legata de somaj. Daca eu am lucrat un an de zile cu un salariu de 3.000 RON/luna si dupa acest an sunt dat afara la cat sa ma astept la valoarea ... (vezi toată discuția)