avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident de masina, refuz probe biologice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident de masina, refuz probe biologice

ufff, ok, problema mea suna in felul urmator:
Sambata noaptea la 3 jum am evitat o caruta si m-am rasturnat cu masina. Nu au oprit carutasii (eu nu imi amintesc eram inconstient), dar a oprit un cuplu de moldoveni au sunat la 112, m-au scos din masina, a venit ambulanta si m-a dus la spital. Problema aia mare e ca la spital cand mi am revenit am refuzat recoltarea de probe biologice.
Acum continuarea: Am afirmat ca nu eu am condus ci prietena. I-au luat probe bilogice iar politistul s-a ambitionat sa-mi opreasca masina pentru prelevarea de probe. Toate acestea s-au intamplat in urma cu 2 luni, timp in care nu am dat nici o declaratie, ci am asteptat . Acum dupa atata timp, avocatul imi spune ca politia nu are nici o proba la dosar, nici o declaratie de la Moldoveni, Doctor sau altceva, si sa mergem in continuare pe declaratia ca prietena a condus.
Care sunt sansele de reusita?
Cu parere de rau, trebuie sa va spun ca prin refuzul de recoltare probe biologice v-ati culpabilizat.
Daca in urma acidentului dvs. ati fost singura "victima" si nu sunt plangeri impotriva dvs. nu va inteleg refuzul #-o
De ce ati introdus prietena ??? iarasi nu inteleg, dar asa ati gandit la momentul respectiv :hm:
Cred ca nu e prea tarziu sa scoateti adevarul la lumina:surrender:
Discutati cu un avocat pentru a gasi o solutie fezabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am refuzat sa suflu in etilotest ionut1988 ionut1988 buna ziua am si eu urmatoare intrebare eram cu masina mea persoanala si ma plimbam prin cartier pe la mine si deodata mam trezit cu masina de la politie in ... (vezi toată discuția)
Accident de masina, refuz probe biologice ZimZum ZimZum ufff, ok, problema mea suna in felul urmator: Sambata noaptea la 3 jum am evitat o caruta si m-am rasturnat cu masina. Nu au oprit carutasii (eu nu imi ... (vezi toată discuția)
Schimbare declaratie la politie ? r0bert r0bert Buna ziua. Acum 2 zile eram la un bar din oras cu niste cunostiinte. Unul dintre ei avea masina si bause in jur de 4 beri si s-a urcat la volan. Ne-am urcat ... (vezi toată discuția)