ufff, ok, problema mea suna in felul urmator:
Sambata noaptea la 3 jum am evitat o caruta si m-am rasturnat cu masina. Nu au oprit carutasii (eu nu imi amintesc eram inconstient), dar a oprit un cuplu de moldoveni au sunat la 112, m-au scos din masina, a venit ambulanta si m-a dus la spital. Problema aia mare e ca la spital cand mi am revenit am refuzat recoltarea de probe biologice.
Acum continuarea: Am afirmat ca nu eu am condus ci prietena. I-au luat probe bilogice iar politistul s-a ambitionat sa-mi opreasca masina pentru prelevarea de probe. Toate acestea s-au intamplat in urma cu 2 luni, timp in care nu am dat nici o declaratie, ci am asteptat . Acum dupa atata timp, avocatul imi spune ca politia nu are nici o proba la dosar, nici o declaratie de la Moldoveni, Doctor sau altceva, si sa mergem in continuare pe declaratia ca prietena a condus.
Care sunt sansele de reusita?
Cu parere de rau, trebuie sa va spun ca prin refuzul de recoltare probe biologice v-ati culpabilizat.
Daca in urma acidentului dvs. ati fost singura "victima" si nu sunt plangeri impotriva dvs. nu va inteleg refuzul #-o
De ce ati introdus prietena ??? iarasi nu inteleg, dar asa ati gandit la momentul respectiv :hm:
Cred ca nu e prea tarziu sa scoateti adevarul la lumina:surrender:
Discutati cu un avocat pentru a gasi o solutie fezabila.