avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stie cineva unde deschid un proces ( Litigiu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stie cineva unde deschid un proces ( Litigiu de munca?) Cu stima .

Am comiciliul stabil in Bucuresti sector 5 -Am lucrat la o firma in sectorul 3 Bucuresti.Doresc a deschide un proces firmei la care am lucrat sector 3 Bucuresti.
Proces de recuperare salarii neplatite+plata concedii de odihna+ daune . Unde trebuie sa fac acest demers ? La ce judecatorie in sectorul 5 Bucuresti ? Unde se afla ? Cum se numeste ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 7 Martie 2012
:offtopic:
Eu am observat ca acel text apare si pe alte site-uri , iar dvs nu ati specificat sursa de informatie fapt ce contravine regulamentului de postare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie concediere - la care judecatorie?? crisadi crisadi buna ziua Va rog, daca ma puteti ajuta cu legea in care este mentionat ca angajatul poate face contestatie la decizia de concediere in 30 de zile la ... (vezi toată discuția)
Am fost concediat conf. legii 53/2003 art. 65 mellastefania mellastefania consider ca s a facut o nedreptate in aceasta firma sunt mai multe posturi de sofer eu am categ b c e impreuna cu un alt coleg cu aceiasi categorie am fost ... (vezi toată discuția)