avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

Buna seara , am o intrebare mi s-a virat pe card 50% din salariu pe luna ianuarie pe data de 24 februarie in aceasta luna adica februarie a venit adresa si la angajator si la banca de la un executor pentru 1/3 din salariu banca a blocat contul intrebarea e atata timp cat poprire a venit in luna februarie poate opera si pe salariul din luna ianuarie?
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 22:47, 7 Martie 2012
Aveti hotarare judecatoreasca definitiva ? Lichidatorul a trimis poprirea in acelasi timp la societate si la banca ?
Regula este ca societatea retine pe statul de plata 1/3 din salariu si o vireaza societatii lichidatoare cu ordin de plata.
Acum calculam salariile pentru luna februarie, tot acum operam si poprirea pe salariu. Problema este la lichidator, nu trebuia sa trimita in doua locuri instiintarea.
in acelasi timp le-a trimis problema nu e la firma ca nu ar fi prima poprire pe care o face si din ce am inteles de la ei, ei o s-o opreze incepand cu luna februarie dar banca a blocat contul cu salariul pe luna ianuarie
banca va debloca contul cu aprobarea lichidatorului, solutia este sa mergeti la lichidator, nu se pot opera doua poriri pentru aceeasi creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire venituri bliss21 bliss21 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un credit realizat in 2009 pe care nu l-am achitat. Banca a vandut creantele catre o alta companie (cu ... (vezi toată discuția)
2 propiri de acelasi executor theeyebt theeyebt Buna ziua ! Am o intrebare cat la suta din salar poate un executor sa imi opreasca din cate stiu eu 30 % sau maixim 50 %? Acum 20 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Problema poprire RainhardCristian RainhardCristian Buna ziua, am o problema cu o poprire si nu mai stiu cum sa procedez, doresc daca se poate o lamurire in acest caz. Incepand cu luna septembrie anul trecut m-i ... (vezi toată discuția)