avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... la notar sau in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

la notar sau in instanta

buna seara,mama a murit in urma cu 20ani,si nu am facut succesiunea, suntem 1sora si 2frati. un frate si tatal meu vor sa-mi dea mie partea lor de mostenire iar celalat frate isi doreste partea lui -in sensul ca doreste o camera si este foarte hotarat sa nu renunte nici daca ii ofer o suma de bani- eu stau cu tata de 15ani-nu stim cum sa procedam sa mergem la notar sau se poate in instanta ( am inteles ca se poate face impartirea )
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 20:19, 8 Martie 2012
La notar mergeti daca va intelegeti...oricum chiar daca nu va intelegeti trebuie sa mergeti in prealabil la notar pentru o incheiere obligatorie pentru a putea sa promovati actiunea in instanta.
multumesc, dar de ce mergem la notar inainte de a merge in instanta?
Pentru anumite verificari in Registrele notariale, incheierea notarului data in acest sens este obligatorie pentru a va putea prezenta in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune denisa1999 denisa1999 Buna ziua, Matusa mea a murit in luna martie a.c. si in urma ei a lasat un apartament, la care se acumuleaza datorii. Sotul ei a murit, dar ea are 4 ... (vezi toată discuția)
Succesiune casa parintilor Silver1976 Silver1976 Buna ziua, Suntem 2 frati. Parintii au murit acum cateva luni. Eu am locuit in casa cu parintii pana cu putin inainte sa moara ei. Fratele s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Moștenire.buna ziua as avea nevoie de niște răspunsuri,părinții ... Violeta4724 Violeta4724 Moștenire.Buna ziua as avea nevoie de niște răspunsuri,părinții mei au decedat tata în 2020 mama în 2022 suntem 2frati întrebarea mea este dacă ... (vezi toată discuția)