avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se calculeaza arestul preventiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se calculeaza arestul preventiv

BUNA ZIUA AS DORI DACA POATE ,SA IMI RASPUNDA CINEVA.CUM SE CALCULEAZA PERIOADA MASURILOR PREVENTIVE ? DE LA DATA ARESTULUI PREVENTIV SAU DE LA PRIMA ORDONANTA DE A NU PARASI TARA ? MULTUMESC
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:33, 13 Martie 2012
pai cum sa nu stiti ce se intampla ?
mergeti si solicitati sa vi se spuna care e stadiul dosarului.
este foarte important sa se vada ca va dati interesul in solutionarea dosarului.
El nu cred ca are interesul de a sacai parchetul.
Adica nu se grabeste cu judecata.
Vrea doar sa plece din tara si sa aiba acest drept.
pai eu consider ca daca doreste sa plece din tara pare ca doreste sa se sustraga in eventualitatea unei condamnari cu executare.
ar fi pacat ca instanta sa constate ca cel judecat a parasit tara dupa ce a expirat masura preventiva impusa si cred ca ar atarna foarte mult in cazul unei condamnari.
depinde de la caz la caz insa nu cred ca e indicat sa plece din tara.
parerea mea.
Poate pleaca din tara ca sa munceasca si sa faca rost de bani pentru a-si angaja avocat.
Nu este nimic ilicit in asa ceva.
Stimati domni , nu incerc sa ma sustrag cercetarilor atat timp cat eu am stat in tara timp de 2 ani fara sa fiu chemat sa mai dau nici o declaratie dar am nevoie sa pot iesi din tara pentru ca meseria mea este sa merg in strainatate sa inchei diferite contracte si din pacate in ultimii 2 ani am pierdut enorm pe plan financiar limitindu-mi acest drept chiar daca am si demonstrat acest lucru. Sunt de acord ca in cazul in care am gresit sa platesc in fata legii dar nu sunt de acord cu degradarea pe plan profesional si financiar fara o motivare concreta . Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,va rog cat timp poate tine interdictia de a nu parasi tara ? DANY2011 DANY2011 buna ziua , daca stie cineva in cursul urmaririi penale cat timp poate dura interdictia de a nu parasi tara ? Va multumesc !!! (vezi toată discuția)
Interdictie de a parasi tara bogdanpopescu2000 bogdanpopescu2000 Buna ziua, cineva apropiat a fost eliberat conditionat din arest preventiv dupa 14 zile si are interdictie de parasire a tarii. Perioada de cand a fost ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva Bucur Diana Bucur Diana Acum 10 luni prietenul meu a lovit pe cineva cu masina in timp ce cobora o panta si a ramas fara frane. Din cate am inteles ulterior era o masina folosita doar ... (vezi toată discuția)