BUNA ZIUA AS DORI DACA POATE ,SA IMI RASPUNDA CINEVA.CUM SE CALCULEAZA PERIOADA MASURILOR PREVENTIVE ? DE LA DATA ARESTULUI PREVENTIV SAU DE LA PRIMA ORDONANTA DE A NU PARASI TARA ? MULTUMESC
pai cum sa nu stiti ce se intampla ?
mergeti si solicitati sa vi se spuna care e stadiul dosarului.
este foarte important sa se vada ca va dati interesul in solutionarea dosarului.
pai eu consider ca daca doreste sa plece din tara pare ca doreste sa se sustraga in eventualitatea unei condamnari cu executare.
ar fi pacat ca instanta sa constate ca cel judecat a parasit tara dupa ce a expirat masura preventiva impusa si cred ca ar atarna foarte mult in cazul unei condamnari.
depinde de la caz la caz insa nu cred ca e indicat sa plece din tara.
parerea mea.
Stimati domni , nu incerc sa ma sustrag cercetarilor atat timp cat eu am stat in tara timp de 2 ani fara sa fiu chemat sa mai dau nici o declaratie dar am nevoie sa pot iesi din tara pentru ca meseria mea este sa merg in strainatate sa inchei diferite contracte si din pacate in ultimii 2 ani am pierdut enorm pe plan financiar limitindu-mi acest drept chiar daca am si demonstrat acest lucru. Sunt de acord ca in cazul in care am gresit sa platesc in fata legii dar nu sunt de acord cu degradarea pe plan profesional si financiar fara o motivare concreta . Multumesc