avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Prima casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Prima casa

As dori achizitionarea unui apartament prin programul Prima casa, dar momentan sunt cam scumpe apartamentele pt. salariul nostru. Credeti ca acest program va mai exista dupa alegeri?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liviacodru , utilizator 18:02, 12 Martie 2012
Eu cred ca da. Dar ce sperati ca dupa alegeri sa aveti un salariu mai mare care sa va permita sa aplicati la acest program?
Da, as incerca un alt loc de munca mai bine platit, deoarece la actualul castigul meu net este 896 Ron, si nu ne acorda banca prea multi bani. Oricum va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce salarii mai au consilierii juridici? Ce salarii au consilierii juridici? As fi curios sa aflu cam ce salarii se practica -concret- daca aveti ambilitatea sa raspundeti unui coleg de breasla..:)
(vezi toată discuția)
Bunuri comune sau nu Andreea.Dutu Andreea.Dutu Buna ziua, As dori sa ma lamuriti in legatura cu un aspect. Eu si concubinul meu (avem aceeasi adresa de buletin) intetionam sa ne achizitionam un apartament ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara /partaj brokenangel brokenangel buna ziua, sunt in divort cu sotul dupa o casnicie de 10 ani - motivatia divortului care este introdus de sot este ca de la nasterea copilului nu il mai ... (vezi toată discuția)