Carmen Jurubita 
	    	Contabil

Carmen Jurubita 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 ina_enache	                   

Buna ziua
Va tot stresez cu dilemele si sper sa ma puteti ajuta. 
Va rog sa-mi dati si legea care impune sau nu casa de marcat in aceasta situatie
Mii ... (vezi toată discuția)
	                    ina_enache	                   

Buna ziua
Va tot stresez cu dilemele si sper sa ma puteti ajuta. 
Va rog sa-mi dati si legea care impune sau nu casa de marcat in aceasta situatie
Mii ... (vezi toată discuția)

Faneegean	                   

Stimati consultanti,
       Doresc sa desfasor o activitate de vanzari directe,din usa in usa .In felul acesta intentionez sa vand ... (vezi toată discuția)
	                    Faneegean	                   

Stimati consultanti,
       Doresc sa desfasor o activitate de vanzari directe,din usa in usa .In felul acesta intentionez sa vand ... (vezi toată discuția)

chrystmass	                   

Buna ziua, am o intrebare legata de obligativitatea casei de marcat pentru persoane fizice. In primul rand, firma proaspat infiintata, cu cod caen 4799n- ... (vezi toată discuția)
	                    chrystmass	                   

Buna ziua, am o intrebare legata de obligativitatea casei de marcat pentru persoane fizice. In primul rand, firma proaspat infiintata, cu cod caen 4799n- ... (vezi toată discuția)