avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate zgomot prea mare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

zgomot prea mare

buna ziua.locuiesc intr-o localitate in afara orasului arad la casa.langa mine sa infiintat un srl ce produce geamuri din lemn stratificat.mai nou au adus un motor ce de dimineata de la ora 7 pana la ora 20 face un zgomot f greu de suportat. degeaba am luat legatura cu proprietarul firmei sa il rog sa incerce sa mai reduca din zgomot pt ca el se apara spunand ca motorul are norme nemtesti si e in regula.intre timp el sa si mutat cu toata familia ramanand doar fabrica aici.unde se poate reclama deranjul produs de zgomotul motorului.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 19:04, 12 Martie 2012
Exista un organism care se numeste Garda Nationala de Mediu care are reprezentanti teritoriali deci si in judetul Arad - ideal ar fi sa stiti programul de lucru si obligatoriu sa mergeti cu sesizarea scrisa deja in 3 exemplare direct la adresa :
[ link extern ] #
COMISARIATUL JUDETEAN ARAD Detalii

Adresa: Str. Desseanu nr.2, Arad
Tel: 0257/280.815
Fax: 0257/280.815
Email: cjarad@gnm.ro

apoi este si Politia Comunitara Locala si Primaria, deci trebuie sesizate toate trei.
Multu mult succes.
multumesc mult de ajutor.
Trebuie să vă adresaţi Direcţiei de Sănătate - Igiena Mediului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)
Activitate de depozitare si prelucrare lemne in zona rezidentiala takida takida Buna ziua, am o problema si sper sa ma sfatuiasca cineva. Locuiesc intr-o zona nou construita in Prelungirea Ghencea/Dr. Taberei (Bucuresti). In spatele ... (vezi toată discuția)
Constructie in intravilan florindanB florindanB Langa casa mea din localitatea Heresti jud.Giurgiu cineva a cumparat un loc si dorete sa construiasca un obiectiv industrial si de depozitare exact in mijlocul ... (vezi toată discuția)