avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reinnoirea vechiului permis categoria F
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reinnoirea vechiului permis categoria F

MAI ESTE RECUNOSCUT VECHIUL PERMIS CU CATEGORIA ,F , CUM SE PROCEDEAZA PENTRU REINOIREA PERMISULUI SAU SI AL CATEGORIEI DACA ESTE CAZUL
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:11, 11 Martie 2012
Pentru inlocuire permis cu termen de valabilitatea expirat,sunt necesare:
· fisa detinator permis de conducere
· originalul si copia actului de identitate;
· dovada platii contravalorii permisului de conducere (la CEC – 68 RON);
· permisul de conducere a carui preschimbare se solicita in original, si copie, daca acesta exista;
· fisa medicala tip din care sa rezulte ca este apt pentru a conduce autovehicule sau tramvaie,daca solicitarea preschimbarii s-a facut dupa expirarea valabilitatii administrative a permisului de conducere;
· dosar plic.
In cel mult 2 ore de la depunerea documentelor se elibereaza o dovada inlocuitoare a permisului de conducere cu valabilitate de 15 zile.
Permisul de conducere de tip nou (model eliberat incepand cu data de 04.11.2008) se emite centralizat la Bucuresti si se trimit prin posta la domiciliul detinatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente imi trebuie pentru preschimbarea permisului expirat de 2 ani? 69lac 69lac Buna seara,am permisul de conducere,cat B, expirat de 2 ani,ce acte imi trebuie pentru reanoire?E nevoie de a da din nou examen?multumesc (vezi toată discuția)
Permis de conducere expirat bellefille bellefille Un permis de conducere expirat in 2005 se preschimba la fel ca cel care expira, sa zicem,luna aceasta?Trebuie justificata perioada de la expirare si pana in ... (vezi toată discuția)
Permis expirat pierdut lilyalma lilyalma Buna ziua...as dori sa stiu daca permisul de conducere expirat de 5 ani si pierdut in Anglia se poate schimba,si care sunt pasii de urmat.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)