avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... INPPA din primul an de stagiu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

INPPA din primul an de stagiu

[ link extern ]

stiti mai multe despre asta?
se aplica de anul asta? e doar un proiect si atat?
n-am inteles f multe din el.
stiam ca inppa-ul se urmeaza din al doilea an de stagiu
Cel mai recent răspuns: legal_tht , utilizator 14:38, 17 Martie 2012
chiar nu stie nimeni nimic? cu inppa-ul nu pot sa iau legatura pt ca sunt prea terminati. au telefoane dar nu raspund(de cel putin 6 luni)....au e-mail dar poate nu stiu sa le foloseasca.
stie cineva ceva?
legal_tht a scris:

[ link extern ]

stiti mai multe despre asta?
se aplica de anul asta? e doar un proiect si atat?
n-am inteles f multe din el.
stiam ca inppa-ul se urmeaza din al doilea an de stagiu

Este valabil incepand cu acest an. Regulamentul a fost aprobat de Consiliul UNBR.

[ link extern ]
si pana cand ne putem inscrie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2012
legal_tht, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Av. stagiari trebuie sa se inscrie la inppa nicoleta_85 nicoleta_85 Stie cineva mai multe detalii despre obligativitatea avocatilor stagiari aflati in anul 2 de stagiu de a se inscrie la INPPA - asta cu privire la decizia ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen admitere barou 2012 mihail2012 mihail2012 Salut! Are cineva subiectele care s-au dat la examenul de admitere in barou 2011? Stima, Mihai (vezi toată discuția)
Inppa Adelina t Adelina t Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)