avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... inselaciune? - vopsea de par negru in loc de blond
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

inselaciune? - vopsea de par negru in loc de blond

buna seara, sora mea a cumparat dintr-un super market o spuma de vopsea de par de la o firma cunoscuta pe care scria blond dar dupa aplicare a constatat ca e vopsea neagra, ba mai mult au inceput sa-i cada si smocuri de par. Cine poate fii tras la raspundere mai ales daca s-a creat un prejudiciu?
Cel mai recent răspuns: kuky666 , utilizator 20:45, 11 Martie 2012
Daca mai are bonul si ambalajul produsului, ar trebui sa mearga sa depuna personal reclamatie la Protectia Consumatorilor, ca sa fie vazut si efectul.

Nu ma pot pronunta a cui este vina; poate fi a firmei producatoare - au pus gresit produsele in cutii (mai putin probabil), poate clientii magazinului (supermarket, hypermarket) au schimbat produsele dintr-o cutie in alta daca nu sunt sigilate... Termenul de valabilitate l-ati verificat?
termenul de valabilitate l-am verificat, vopseaua este in termen, multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Slutire- vopsea de par dorenutza dorenutza Bună seara,va rog dacă se poate sa mi spuneți care sunt pașii pe care trebuie sa i urmez în următoarea problema: am cumpărat dintr un magazin cu produse ... (vezi toată discuția)
Reclamatie protectia consumatorului cbcalin cbcalin Buna ziua . O parere vreau sa cer , v-a spun in mare despre ce este vorba: Am fost in decursul zilei de astazi la cumparaturi, printre cumparaturile facute am ... (vezi toată discuția)
Cateva intamplari neplacute la hypermarket Arianna27 Arianna27 Si eu am avut parte de cateva neplaceri legate tot de acest magazin numit \"Auchan\".Si anume unul dintre ele avand legatura tot cu agentii de paza.Fiind o ... (vezi toată discuția)