avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sistem de alarma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sistem de alarma

este obligat un SRL sa instaleze sistem de siguranta ,s-au prezentat un numar de politisti si au acordat un termen de 2 luni pentru instalarea unui sistem cu o firma specializata,spunind ca in cazul unei spargeri,nu vor actiona ba chiar se poate primi si amenda, multumesc
Cel mai recent răspuns: vsu , utilizator 08:43, 3 Mai 2012
Da, dar totul depinde de specificul activitatii dvs.
dumi47 a scris:

este obligat un SRL sa instaleze sistem de siguranta ,s-au prezentat un numar de politisti si au acordat un termen de 2 luni pentru instalarea unui sistem cu o firma specializata,spunind ca in cazul unei spargeri,nu vor actiona ba chiar se poate primi si amenda, multumesc

am inteles,as continua cu : De ce trebuie realizat cu o firma autorizata ?In magazine specializate se gasesc sisteme care nu necesita o firma pentru instalare ,sunt foarte simplu de instalat .

Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
dumi47, utilizator
Intrebarea dvs. este pur retorica din motivele pe care le cunoastem.
Legea nr. 333/2003
Art. 2. − (1) Ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, regiile autonome, companiile şi societăţile naţionale, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, societăţile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum şi alte organizaţii care deţin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unităţi, sunt obligate să asigure paza acestora.
asta am inteles nu am inteles de ce trebuie o firma pentru a instala sistemul ? multumesc
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
dumi47, utilizator

Alte discuții în legătură

Politia spune ca ... Qala Qala Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa instalez alarma? Lucian77 Lucian77 Buna seara, am deschis de aproape o saptamana o agentie de turism si azi m-au vizitat doi domni de la politie spunndu-mi ca trebuie s-mi instalez ... (vezi toată discuția)
Pot renunta la firma de paza? anastedo anastedo servus vreau sa stiu daca pot renunta la firma de paza,in conditiile in care am 3 camere video,o alarma conectata la telefonul meu,si sa inchei o asigurare cu ... (vezi toată discuția)