avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sistem de alarma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sistem de alarma

este obligat un SRL sa instaleze sistem de siguranta ,s-au prezentat un numar de politisti si au acordat un termen de 2 luni pentru instalarea unui sistem cu o firma specializata,spunind ca in cazul unei spargeri,nu vor actiona ba chiar se poate primi si amenda, multumesc
Cel mai recent răspuns: vsu , utilizator 08:43, 3 Mai 2012
Corect, instalati-l dvs. in regie proprie .
Multumesc, sunt in magazine sisteme GSM care nu necesita firma specializata ,acesta a fost motivul,va multumesc incaodata
Probabil ca sunteti si arhitect si proiectant si constructor atunci va faceti o casa.
Printre altele, instalarea sistemelor de alarma de catre persoane neautorizate este de la 6 luni la 2 ani. Si perioada nu este in Malibu:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia spune ca ... Qala Qala Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa instalez alarma? Lucian77 Lucian77 Buna seara, am deschis de aproape o saptamana o agentie de turism si azi m-au vizitat doi domni de la politie spunndu-mi ca trebuie s-mi instalez ... (vezi toată discuția)
Pot renunta la firma de paza? anastedo anastedo servus vreau sa stiu daca pot renunta la firma de paza,in conditiile in care am 3 camere video,o alarma conectata la telefonul meu,si sa inchei o asigurare cu ... (vezi toată discuția)