avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... crescatorie vipere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

crescatorie vipere

Buna ziua!
Daca o persoana doreste sa infiinteze o crescatorie de vipere, ce conditii trebuie sa indeplineasca? In plus, ar trebui sa obtina aprobare de la vecini, in caz ca crescatoria este in preajma caselor?
Cel mai recent răspuns: cristina29 , utilizator 09:53, 13 Martie 2012
Din cunostintele mele in domeniu, stiu ca o crescatorie de vipere trebuie sa fie amplasata cat mai departe de localitati, cu conditia de a avea acces cu mijloace auto. Trebuie sa aveti alimentare cu energie pentru incalzirea spatiului si sistemul de ventilatie, instalatii sanitare pentru instrumente si o cladire care sa permita existenta celor 3 compartimente in care va desfasurati activitatea: compantimentul de crestere a soarecilor, compartimentul de crestere a viperelor si compartimentul de colectare si prelucrare a veninului.

Toate incaperile trebuiesc foarte bine izolate, incepand cu peretii, pardoseala si terminand cu geamurile. Deasemenea terariile in care sunt tinute viperele trebuie sa intrunesca numite conditii legate de siguranta, ne mai vorbind de conditiile pe care trebuie sa le asigurati pentru a avea si productie buna. Aveti nevoie si de o instalatie de ambalare in vid a veninului, congelatoare pentru pastrarea serului anti-venin, dispozitive, instrumentar, etc.

Exista la Brasov si in Cluj 2 crescatorii cu experienta care este posibil sa aiba site pe internet....deci puteti afla mai multe informatii.
Multumesc frumos! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog...am nevoie de fisa postului... aftenie eliza aftenie eliza VA ROG MULT DE TOT SA MA AJUTATI DACA SE POATE...AM NEVOIE URGENTA SI DISPERATA DE FISA POSTULUI PENTRU URMATOARELE MESERII - STATISTICIAN MEDICAL - ... (vezi toată discuția)
Legislatie temperatura minima mediu ambiant in apartamente floribudala floribudala Am de cativa ani un vecin (care locuieste la parter, sub mine), care e plecat din tara si si-a debransat centrala de apartament - neexistand incalzire ... (vezi toată discuția)
Program de reabilitare termica blocuri cameliaborangic cameliaborangic ca prprietar este obligatoriu sa participi la programul de reabilitare termica (vezi toată discuția)