avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate stresarea copiilor mici
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

stresarea copiilor mici

buna ziua sunt noua p forum si am si eu niste intrebari.Am 2 baieti unu de 2 ani jumate si de 1 an si 2 sap si sunt foarte speriati din cauza ca vecini de jos bat in tavan si calorifer in afara orelor de liniste se trezesc noaptea plingind.Cind ne intilnim p scara ne agreseaza si p noi verbal.Au trimis si politia la noi dar ei au constatat si atit.Au sarit la bataie pentru copii si baietelul cel mare era de fata l-au lovit p sotu meu.Am fost si am scos certificat medico legal si plingere la politie si nu sa facut nimic.Astept raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 10:56, 14 Martie 2012
mariodavid a scris:
Au trimis si politia la noi dar ei au constatat si atit

Au constatat... ce, politistii veniti la fatza locului?
Care-i motivul pentru care vecinii aceia se apuca sa loveasca in tevi si in tavan? O fi din cauza ca se joaca in casa copiii si ii derenajeaza? Sa bata in tevi si in tavan e aiurea chiar si in intervalul cand... e permis zgomotul (un fel de a spune)!

Legat de plangerea pe care ati depus-o la politie... mai dureaza ceva pana se incepe cercetarea... Sau, poate, au inceput cercetarea si mai dureaza pana e finalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin deranjat de copil vicpalag vicpalag Buna ziua! In ultimul timp avem o neintelegere care devine apasatoare cu vecinul de sub noi. Avem o fetita frumusica de 2 ani si 6 luni, pe cat de frumusica ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru tulburarea folosintei locuintei AndaToma AndaToma Buna, Locuiesc la casa cu 2 apart. casa scarilor comuna. Intr-o zi vecinul de deasupra a montat o teava de apa rece pe la mine prin hol profitand de faptul ... (vezi toată discuția)
Zgomot produs intentionat de vecina andreym24 andreym24 Buna ziua! Doresc sa expun si problema mea care suna cam asa: Vecina care locuieste deasupra mea, repetat in fiecare noapte produce zgomote deasupra patului ... (vezi toată discuția)