avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... BAZA LEGALA PT. CRESTEREA SI COMERCIALIZAREA PASARILOR ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

BAZA LEGALA PT. CRESTEREA SI COMERCIALIZAREA PASARILOR DE CURTE

Buna ziua! Locuiesc la oras si as dori sa stiu care este cadrul legal pentru cresterea si comercializarea gainilor si a derivatelor acestora(oua pt. consum,oua pt. clocit si pui scosi la incubator),in calitate de persoana fizica? Va multumesc din tot sufletul pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa sau srl balasilvana balasilvana Buna ziua, As dori sa infiintez o firma cu domeniu de activitate cod caen 0147 statie incubare, cresterea puilor si comercializare pui. M-am interesat la DSV ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)
Consumul '' patriotic '' sau '' cum ne taiem creanga de sub noi '' ContSters205490 ContSters205490 OARE mai suntem sau nu '' Patrioti '' ?? MAI cumparam produse romanesti ....... cele care mai sunt ......... ?? Sau ne-au ... (vezi toată discuția)