avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA sau SRL
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA sau SRL

Buna ziua,
As dori sa infiintez o firma cu domeniu de activitate cod caen 0147 statie incubare, cresterea puilor si comercializare pui. M-am interesat la DSV pentru import oua productie, ma intereseaza daca pot aduce din import si pui de 1 zi pentru comercializare, PFA sau SRL,iar daca da... care este peocedura? Cum este mai profitabil si mai usor pt noi in acest aspect PFA sau SRL , care este diferenta dintre acestea. Astept un raspun deoarece dimineata am programare la registrul comertului pt înființare firma si nu stiu cum este mai bine. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
balasilvana, utilizator
Cel mai recent răspuns: balasilvana , utilizator 16:06, 9 Ianuarie 2018
Cel mai bine si tinand cont si de amploarea activitatii pe care doriti s-o incepeti, ar fi sa va infiintati un srl.

Mutumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
balasilvana, utilizator
Da . Va multumesc foarte mult. Am optat pentru un SRL. inca odata va multumesc pentru promptitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)
Gospodarii private-consum propriu ContSters156394 ContSters156394 In CAEN exista \"activitati ale gospodariilor private de producere de bunuri destinate consumului propriu\" si un altul pt servicii in scopuri proprii. Asta ... (vezi toată discuția)
Plantatie de capsuni și procesare Daniela180 Daniela180 Bună ziua! Am si eu o intrebare. Am o plantatie de capsuni si am certificat de Producator de Capsuni. As vrea sa procesez fructele pentru a obtine dulceata ... (vezi toată discuția)